Over ons

Van vroeger …

Dinteloord is van oudsher een boerendorp gelegen tussen de polders van Dinteloord en Prinsenland. Ook de Blauwe Wolk was vroeger een boerenschuur. Vele mensen zullen de Blauwe Wolk ook kennen als ‘De GroenteJan’. Jarenlang was het namelijk de plaats waar je terecht kon voor groente en fruit!

tot nu!

Nu ook de GroenteJan verdwenen is, heeft de Blauwe Wolk een totaal nieuwe uitstraling. Maar overal kun je oude en antieke spullen en accenten vinden. Hierdoor is de sfeer die in de Blauwe Wolk hangt knus en vooral huiselijk. Dat is ook wat wij belangrijk vinden. Wij willen zorgen dat u uit kunt zijn in een vertrouwde omgeving.

Een foto impressie van onze zaal.
Klik hieronder voor onze virtuele rondleiding (Google)

Ons team

Wij zijn gedreven om het feest naar uw wens te maken!

TEAM DE BLAUWE WOLK

Ondernemen zit in hart en nieren. Daarom ben ik met mijn gezin enthousiast een nieuwe uitdaging aangegaan met de Blauwe Wolk. Wij hebben de Blauwe Wolk geopend voor feesten voor kleine en grote groepen (25-100 personen), buffetten, plaatgrillen, barbecues of vergaderingen: alles is mogelijk. Wij denken altijd met onze gasten mee en werken daarbij samen als een team. Wij streven er namelijk altijd naar dat iedereen het naar z’n zin heeft. Want daar gaat het om. Leuke, gezellig feestjes en zorgen dat mensen zich een beetje thuis kunnen voelen. Dat is de Blauwe Wolk, en dat zijn wij.

Familie van Tilburg