Vergaderruimte huren Dinteloord


Vergaderruimte huren in regio Dinteloord

Wilt u een vergaderruimte huren voor een groep vanaf 8 personen? Dan bent u bij De Blauwe Wolk aan het juiste adres. Wij hebben 2 vergaderruimtes voor kleine en grotere groepen. Daarnaast beschikken wij over een beamer, zodat u een professionele presentatie kunt geven.
Wilt u een presentatie geven en daarna informeel borrelen? Wij bieden verschillende borrelarrangementen in combinatie met de huur van een vergaderruimte. Denk aan lekkere borrelhapjes zoals bitterballen, mini saucijzenbroodjes of gehaktballetjes. Het assortiment is naar wens samen te stellen.

Wanneer u een dagvullend programma heeft verhuren wij de vergaderruimte incl. onbeperkt koffie/thee en lunch. Wij bieden verschillende harde belegde broodjes, soep en een broodje met warme kroket of frikandel. Dit lunchbuffet is naar wens uit te breiden.

Wilt u bij de koffie een heerlijke koek zoals een koffiebroodje, pecanbroodje of appelflap? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor. Neem vrijblijvend contact met ons op info@deblauwewolk.nl.

Ook voor een cursus is onze vergaderruimte zeer geschikt. Naast een ruimte voor ongeveer 16 cursisten theorie, is er ruimte om praktische dingen uit te beelden. Denk bv aan een EHBO cursus of een cursus fysieke belasting.

vergaderruimte huren